به گزارش اکوتیتر : به نقل از ویکی پدیا روز جهانی دوقلوها جشنوارهای برای دوقلوها (سه قلوها، چهار قلوها و بیشتر) است که از سال ۱۹۷۶ هر سال تابستان در توینزبرگ اوهایو آمریکا برگزار میشود. این جشنواره بزرگترین گردهمایی دوقلوها در سراسر جهان محسوب میشود و سالانه هزاران شرکت کننده از سراسر آمریکا و سایر نقاط جهان را به توینزبرگ میکشاند.
در این رویداد که در اولین هفته کامل ماه آگوست برگزار میشود معمولا چیزی حدود ۲۰۰۰ زوج دوقلو و بیش از ۱۱۰۰ گروه چند قلو شرکت میکنند. شرکت کنندگان از کشورهایی چون نیجریه، برزیل، استرالیا، کانادا، ایرلند، نیوزلند، فرانسه، ایتالیا،انگلیس و … در این مراسم حاضر میشوند.
یکی از قوانین نانوشتهی این جشنواره این است که باید دو قلوها لباسهای یکسانی به تن داشته باشند. این قانون چه در مورد دو قلوهای ۷ ساله و چه ۷۰ ساله باید رعایت شود و حتی در مورد نوزادانی که سوار بر کالسکه در این جشنواره شرکت میکنند.
علاوه بر این، تعدادی از محققان اهل علم و دانش نیز در این مراسم شرکت میکنند. این محققان به دنبال دوقلوهای داوطلب برای شرکت در تحقیقات مربوط به چند قلوها در این مراسم حاضر میشوند. اغلب داوطلبان بابت شرکت در این تحقیقات هدایایی دریافت میکنند.
یکی از گرایشاتی که در میان گروهای شرکت کننده دیده میشود تمایل به تشکیل الگوها و پترنهای انسانی است. گروهای دوقلو و چند قلو کاملا غریبه و ناآشنا همچون آهنربا به سمت یکدیگر جذب میشوند که گاه به یک سلام و احوالپرسی و گاه به یک رابطه دوستی منجر میشود. گروهها شروع میکنند به تشکیل الگوهای انسانی؛ دو گروه، سه گروه و شاید هم بیشتر، اشکال و طرحهای متقارن میسازند و لبخند به لب در کنار هم عکس میگیرند. گویی توان مقاومت در برابر این کشش ناخواسته را ندارند و به صورت ناخودآگاه به سوی هم کشیده میشوند.
امسال از شرکت کنندگان خواسته شده لباسهای خود را بر اساس پوشش خاص کشورشان، ایالت، شهر یا حتی سنتهای خانوادگی انتخاب کنند.